Anar directament al contingut

CD "Missa de Rèquiem" de Jaume Alaquer

Dilluns es presentà a l'Ajuntament de Maó el nou compacte "Missa de Rèquiem" del compositor menorquí Jaume Alaquer (Maó 1785 - L'Havana 1823), un nou treball discogràfic enregistrat per Ona Digital i editat per Blau que s'incorpora a la col·lecció Compositors de les Illes Balears.

El disc, que es va enregistrar en directe al concert celebrat a la Parròquia de Santa Maria de Maó, l'11 de novembre de 2000, és el resultat d'un projecte iniciat el 1999 per la UIB, la Fundació Rubió i Tudurí i la Fundació de l'Orgue Santa Maria de Maó, amb la intenció de recuperar aquesta important obra del patrimoni musical menorquí.

El concert, dirigit per Joan Company –responsable també de la transcripció i revisió de l'obra–, comptà amb la participació de la mezzosoprano Raquel Pierotti, el tenor Luca Casalin, el baríton Joan Pons, l'Orquestra de Cambra Illa de Menorca i la Coral de Sant Antoni de Maó.
 
Data de publicació: 17/10/2001

© 1996-2019 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat