Anar directament al contingut

Alimenta - Producte Balear

Alimenta - Producte Balear
La IX edició de la fira Alimenta i el III Saló Professional del Producte Balear Agroalimentari se celebraran del 6 al 10 de febrer al recinte firal de Palma.

Els dos esdeveniments, organitzats per Fires i Congressos de Balears, amb el suport de les conselleries d'Economia, Comerç i Indústria, i d'Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears, ocuparan una superfície d'exposició de 2.464 m2 que acolliran prop d'un centenar d'expositors relacionats amb el sector de l'alimentació, mostrant productes produïts per 238 empreses.

Segons informen els organitzadors, les empreses que participaran a Alimenta procedeixen de les Illes Balears, de l'Estat espanyol, d'Europa i dels Estats Units, i les que participaran al Saló Professional del Producte Balear Agroalimentari són de Mallorca, Menorca i Eivissa. També participaran al Saló, a més d'empreses de les illes relacionades amb el sector de l'alimentació, les tres denominacions d'origen existents actualment a les Illes Balears: "Queso Mahón Menorca", "Binissalem", i "Pla i Llevant". També hi seran presents la denominació geogràfica "Sobrassada de Mallorca", i altres organitzacions, com  l'Associació de Forners i Pastissers de Mallorca, Unió de Pagesos i els Productors Balears d'Ametles i Garroves.

Tant la fira Alimenta com la mostra del Producte Balear comptaran amb activitats paral·leles: conferències i tasts comentats de vi, de paté, de  formatge i de sobrassada . També està programada la presentació de "Gató d'Ametla", beguda d'ametla elaborada per la Universitat de les Illes Balears (UIB), i la de la pàgina web governamental Producte Balear.

L'horari de visita és d'11:00 a 21:00 h i el preu de l'entrada és de 4 €.
 
Data de publicació: 05/02/2002

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat