Anar directament al contingut

El Cor Illa de Menorca presentarÓ L'Elisir d'Amore amb un elenc de primera

El Cor Illa de Menorca presentarÓ L'Elisir d'Amore amb un elenc de primera
El Cor Illa de Menorca prepara l'˛pera bufa "L'Elisir d'Amore" de Donizettiá (1797-1848) que es posarÓ en escena els dies 6 i 7 de juliol al Teatre Principal de Maˇ.

Per aquesta s˙per producciˇ el Cor Illa de Menorca comptarÓ amb la participaciˇ de l'Orquestra Simf˛nica de M˙rcia i d'un elenc excepcional integrat per la soprano cÓntabra Montserrat Obeso, el barÝton catalÓ └lex SanmartÝ , el baix menorquÝ Simon Orfila, la soprano menorquina M˛nica Camps i el tenor Juan Lomba. El director d'escena Ús Nito Mercadal i el musical Ús Antoni Pons MorlÓ, director del cor.

D'altra banda, la setmana abans, el 30 de juny, el Cor Illa de Menorca oferirÓ una gala lÝrica tambÚ al Teatre Principal, amb les veus dels mateixos cantants que interpretaran l'˛pera i acompanyament musical de la pianista Rosa Goitia. En aquesta gala lÝrica hi participaran a mÚs a mÚs els solistes del Cor Illa de Menorca: el tenor JosÚ Maria Olives, el barÝton Paulino Maria, la soprano Loli Aznar i la soprano, mestra del cor, Martina Garriga.

M╔S INFORMACIË:

Teatre Principal de Maˇ
Carrer Costa d'en DeiÓ
07702 MAË
Tel: 971 35 56 03 / 971 35 57 76

Foto ę Arxiu BalearWeb
 
Data de publicaciˇ: 07/05/2002

© 1996-2018 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat