Anar directament al contingut

El Cor Illa de Menorca presentarà L'Elisir d'Amore amb un elenc de primera

El Cor Illa de Menorca presentarà L'Elisir d'Amore amb un elenc de primera
El Cor Illa de Menorca prepara l'òpera bufa "L'Elisir d'Amore" de Donizetti  (1797-1848) que es posarà en escena els dies 6 i 7 de juliol al Teatre Principal de Maó.

Per aquesta súper producció el Cor Illa de Menorca comptarà amb la participació de l'Orquestra Simfònica de Múrcia i d'un elenc excepcional integrat per la soprano càntabra Montserrat Obeso, el baríton català Àlex Sanmartí , el baix menorquí Simon Orfila, la soprano menorquina Mònica Camps i el tenor Juan Lomba. El director d'escena és Nito Mercadal i el musical és Antoni Pons Morlà, director del cor.

D'altra banda, la setmana abans, el 30 de juny, el Cor Illa de Menorca oferirà una gala lírica també al Teatre Principal, amb les veus dels mateixos cantants que interpretaran l'òpera i acompanyament musical de la pianista Rosa Goitia. En aquesta gala lírica hi participaran a més a més els solistes del Cor Illa de Menorca: el tenor José Maria Olives, el baríton Paulino Maria, la soprano Loli Aznar i la soprano, mestra del cor, Martina Garriga.

MÉS INFORMACIÓ:

Teatre Principal de Maó
Carrer Costa d'en Deià
07702 MAÓ
Tel: 971 35 56 03 / 971 35 57 76

Foto © Arxiu BalearWeb
 
Data de publicació: 07/05/2002

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat