Anar directament al contingut

S'Albaida de gira, presentant el seu nou disc

S'Albaida de gira, presentant el seu nou disc
El grup menorquí de música popular S'Albaida està de moda. Des que va sortir a la venda el seu darrer disc, "Mateixos Temps", no han deixat de ser notícia als mitjans de comunicació de tota l'àrea de parla catalana, tant pel seu excel·lent treball discogràfic com per les seves nombroses actuacions a les Illes Balears i a Catalunya.

La presentació oficial del disc al Teatre Principal de Maó va ser tot un èxit i actualment realitzen una gira promocional, amb un atapeït calendari que inclou actuacions arreu de l'Estat. Recentment han actuat a Lleida, Ciutadella, Alaior i Llubí, i les properes actuacions a Menorca tendran lloc a Punta Prima (14 d'agost), a les Pedreres de s'Hostal (16 d'agost), i a s'Arenal d'en Castell (17 d'agost).

Poc després, el 21 d'agost, faran un bot fins a Prada de Conflent per participar a la Universitat Catalana d'Estiu, el 22 d'agost viatjaran fins a Terrassa, el 23 a Pineda de Mar, el 24 tornaran cap a Menorca per actuar a les Festes de Ferreries i el 7 setembre arribaran a Madrid. Dins del mateix mes de setembre actuaran a Igualada (dia 10) i al Mercat de Música Viva de Vic (dia 14).

També tenen previstes actuacions a les festes de la Mercè de Barcelona (21 de setembre), a Lluc (28 de setembre), a la fira SEBIME de Maó (12 d'octubre) i a Manresa (1 de novembre).

Fotos © BalearWeb: actuació de s'Albaida al pati del Palau Saura de Ciutadella, 27 de juliol de 2002.
 
Data de publicació: 06/08/2002

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat