Anar directament al contingut

Manifestació massiva contra la guerra

Més de vuit mil persones de totes les edats es van manifestar aquest passat dissabte pels carrers de Menorca contra la guerra a l'Iraq. Un total aproximat de quatre mil persones es varen concentrar al migdia a Ciutadella, Maó, Sant Lluís i Ferreries i més de quatre mil ciutadans de Menorca participaren a la manifestació celebrada a Maó.

La massiva assistència a les manifestacions contra la guerra que aquest passat dissabte s'han celebrat a les principals ciutats de tot el món és, per a molts observadors, un reflex clar i contundent d'una societat que vol participar directament en els assumptes que l'afecten. Persones de tot el món que responen de forma global i solidària a un gran repte de la humanitat, com és viure en pau.

Notícies relacionades:

- Manifestació a Mallorca

- Manifestació a Eivissa

- Manifestació a Formentera

Notícia anterior relacionada:

- Menorca per la pau. No a la guerra! (11/2/2003)

Debat/Enquesta:
- Creus que els Estats Units han d'atacar l'Iraq?
 
Data de publicació: 16/02/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat