Anar directament al contingut

Ceràmiques i pintures de Miquel Barceló

Ceràmiques i pintures de Miquel Barceló

El Museu de Menorca, ubicat a l'antic convent franciscà de Jesús a Maó, acollirà del 29 d'abril al 29 de juny de 2003 una mostra que agrupa unes trenta ceràmiques i una dotzena de teles de l'artista mallorquí Miquel Barceló (Felanitx, 1957). Les pintures són de petit format amb temes africans, natures mortes i marines i les ceràmiques han estat realitzades per l'artista a Artà, França i Itàlia durant els darres sis anys. La mateixa exposició es podrà veure del 7 de juliol al 31 d'agost de 2003 al Roser de Ciutadella, antiga capella del segle XVII recentment reformada com a sala municipal d'exposicions.

La mostra forma part del conjunt d'exposicions titulat "Miquel Barceló a les Illes Balears" que, organitzat per la Fundació Balears 21 i comissariat pel mallorquí Enric Juncosa, en l'actualitat director del Irish Museum of Modern Art de Dublín, també portarà l'obra de l'artista al Museu d'Art Contemporani d'Eivissa, a la plaça de la Constitució a Sant Francesc Xavier de Formentera i a Sa Llotja de Palma.

Miquel Barceló està treballant actualment en el revestiment de terracota i la decoració de la capella de Sant Pere a la Seu de Mallorca. Es pot trobar més informació sobre l'artista i la seva obra a la web del Fons Documental Miquel Barceló d'Artà.

Foto cedida pels organitzadors: "Pane" (2002)

 
Data de publicació: 28/04/2003

© 1996-2022 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat