Anar directament al contingut

Festes de cavalls a Es Mercadal i a Fornells

Festes de cavalls a Es Mercadal i a Fornells
Es Mercadal celebra aquests dies les festes de Sant Martí, que seran protagonitzades pels cavalls i els caixers, igual que la resta de festes patronals que tenen lloc durant l'estiu arreu de l'Illa, començant per Sant Joan a Ciutadella.

Les Festes de Sant Martí 2003 es varen iniciar la setmana passada i continuaran fins el dilluns 21 de juliol amb un complet programa que inclou, a més dels actes d'origen medieval que regeix el protocol de les festes (qualcada de caixers, jaleo, caragols, completes...), tot un seguit d'activitats complementaries de caire cultural, social i esportiu. Sens dubte el plat fort del programa són els actes tradicionals del dissabte i diumenge de Sant Martí, dies 19 i 20 de juliol, però també destaquen les corregudes de cavalls que tendran lloc al cós de l'antic quarter d'artilleria, el dilluns 21, així com moltes altres propostes festives.

El programa complet es pot consultar en format PDF i a la pàgina del Col·legi Públic Mare de Déu del Toro des Mercadal es pot trobar un interessant treball dedicat a les Festes de Sant Martí. A més a més hi ha informació sobre les Festes a la nova web de l'Ajuntament des Mercadal.

D'altra banda, els dies 26 i 27, el quart cap de setmana del mes de juliol, segons marca la tradició, se celebraran les festes de Sant Antoni a Fornells, localitat veïna des Mercadal, que pertany al mateix municipi. També aquí els protagonistes seran una vegada més els cavalls i els seus genets.
 

Foto © BalearWeb: Fornells 2002

 
Data de publicació: 10/07/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat