Anar directament al contingut

Mercat de Nit i exposició "De Pedra" a Alaior

Mercat de Nit i exposició "De Pedra" a Alaior
El Mercat de Nit d'Alaior, impulsat per l'Ajuntament, es troba en marxa de nou des de finals de juny. Cada dimecres, fins el 3 de setembre, els productes artesans ocuparan els carrers Major i del Forn oferint als turistes i residents una selecta i variada gamma d'objectes de ceràmica, pell, cotó, plata... Demostracions d'artesania en viu i diversos tallers complementen l'activitat firal, que es desenvolupa aproximadament entre les 19:00 i les 23:00 h.

Una altra activitat destacada que es pot realitzar aquest estiu a Alaior és la visita a l'exposició "De Pedra" organitzada pel Centre d'Estudis Locals, que acull el Centre de Cultura de Sant Diego fins el 17 d'octubre. La mostra ofereix un recorregut didàctic sobre la pedra, des del punt de vista geològic, etnològic i artístic, destacant la importància que ha tingut aquest element en la vida quotidiana i cultural de l'illa al llarg de la història.

L'exposició es pot visitar tots els dies, excepte el dilluns, de dimecres a divendres en horari de matí i tarda (10:00 a 13:00 h i 18:00 a 21:00 h), els dimarts i els diumenges només a la tarda, i els dissabtes només al matí.
 

Més informació:

Ajuntament d'Alaior
Tel. 971 37 10 02
http://www.alaior.org
 
 

Fotos © Arxiu BalearWeb:

1. Carrer Major amb Sa Plaça al fons.
2. Punt de venda de ceràmica al carrer Major.
3. Taller d'instruments musicals a Sa Plaça.
4. Parades del carrer Major.
5. Convent de Sant Diego.
 
Data de publicació: 24/07/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat