Anar directament al contingut

"Sant Cristòfol" i "Setmana Cultural" a Es Migjorn Gran

"Sant Cristòfol" i "Setmana Cultural" a Es Migjorn Gran
Amb motiu de les Festes Patronals de Sant Cristòfol de ses Corregudes, un extens i variat programa d'actes omplirà d'animació es Migjorn Gran fins el 28 d'agost. Primer se celebraran les tradicionals festes de cavalls i després la V Setmana Cultural.

Els caixers, cavallers i cavalls agafaran el protagonisme el dissabte 2, a les 18:00 h, amb el primer toc de fabiol, moment en què començarà el replec de caixers i caixeres de la qualcada. Seguint els rituals de costum, la festa de cavalls es perllongarà fins el diumenge al migdia, quan tendrà lloc el repartiment l'aigua-ros per totes les cases del poble. El dilluns 4 se celebrarà a partir de les 20:30 h el Tradicional Jaleo d'ases a sa Plaça i les festes finalitzaran amb un castell de focs artificials a mitjanit, seguits de la darrera gran revetlla musical, amb els conjunts Huracan i Duo Calipso. El programa detallat es pot consultar en format PDF.

No obstant els actes no acabaran aquí, ja que s'enllaçaran el mateix dimarts dia 5 amb la Setmana Cultural, que inclou activitats fins els 28 d'agost: xerrades, cinema a la fresca, concerts al Pou Vell i més propostes que es poden consultar en aquest altre document PDF.

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 31/07/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat