Anar directament al contingut

Activitats nadalenques a Ciutadella

Aquest dissabte dia 20, a partir de les 22:00 h, al Casino 17 de Gener de Ciutadella, se celebrarà el IV Festival de rock menorquí Nadal Rock organitzat pel local musical ViB's i l'Associació Músics Independents de Ciutadella (AMIC). El festival forma part del programa d'activitats nadalenques de l'Ajuntament de Ciutadella.

Altres propostes incloses en el programa són les tradicionals representacions dels Pastorets, a càrrec del Grup de Teatre Sant Miquel, que tendran lloc entre el 19 i el 28 de desembre, al Centre Catequístic de Sant Miquel.

Cal destacar a més a més el Concert de Nadal que farà la Banda Municipal de Música (Agrupació Musical de Ciutadella), dirigida per Joan Mesquida Faner, a l'antiga església del Socors, el dissabte 20 a les 21:00 h; així com la cercavila que oferirà la mateixa agrupació pels diferents carrers i entitats de Ciutadella, el dia 26 de desembre a partir de les 9:30 h.

El programa d'activitats complet, que inclou també el famós concert final dels Ja t'ho diré, es pot consultar a la web de l'Ajuntament de Ciutadella.

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 17/12/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat