Anar directament al contingut

Nadal a Maó

Betlems vivents, concerts de Nadal i una pista d'aventures al Recinte Firal de Menorca són algunes de les moltes propostes festives que inclou el programa de Nadal que ha preparat l'Ajuntament de Maó. Cal destacar l'exposició anual dels Pessebristes de Menorca a la Sala d'exposicions de "la Caixa", dedicada als diorames de Nadal. El programa també inclou la Tradicional travessada del port, organitzada pel Club Natació Maó, el dia 26 de desembre a les 12:00 h. I no podia faltar la representació teatral "Els pastorells" a càrrec de l'Orfeó Maonès, que enguany tendran lloc al Recinte Firal, els dies 26 de desembre, i 3 i 4 de gener, a les 18:00 h.

Com de costum la nit de cap d'any se celebrarà una gran festa d'entrada lliure. Les campanades de la sort es faran a la plaça de la Constitució i la festa continuarà a l'envelat de la plaça de la Conquesta, amb música de l'orquestra Los Hermanos de Rocco, de Barcelona.

Llucmaçanes i Sant Climent també acolliran diverses activitats nadalenques. La més esperada, almenys pels més petits, és l'Arribada dels Reis d'Orient, el dia 5 de gener a Sant Climent i el dia 6 a Llucmaçanes.

El programa complet es pot consultar el format PDF.
 
Data de publicació: 18/12/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat