Anar directament al contingut

Diada del Poble de Menorca

Diada del Poble de Menorca

La Diada coincideix amb la festa de Sant Antoni, patró de l'illa.

El proper dimarts, dia 17 de gener, és la Diada del Poble de Menorca, festa institucional que se celebra a tota l'illa des de l'any 1982 per commemorar l'entrada a Ciutadella el 17 de gener de l'any 1287 del Rei Alfons, fet que representà el final de la Menorca musulmana i la incorporació de l'illa a la Corona d'Aragó.

Del programa institucional organitzat pel Consell Insular de Menorca destaquen la conferència que impartirà el catedràtic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra Guillem López Casasnovas, sota el títol "Capital humà i social a la Menorca del segle XXI", en el marc del Ple extraordinari de la Diada, així com el concert institucional de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears. D'altra banda, la Diada d'enguany serà el marc per a la inauguració de l'Arxiu d'Imatge i So de Menorca.

Quant a l'extens programa organitzat pels ajuntaments i les entitats culturals i esportives de Menorca destaquen entre altres els actes que se celebraran a Ciutadella el dimarts 17 de gener entorn la tradicional processó dels Tres Tocs. Es pot consultar tot el programa a la web del Consell Insular de Menorca.

 
Data de publicació: 10/01/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat