Anar directament al contingut

"Els Nikolaidis", novel·la de Josep M. Quintana

"Els Nikolaidis", novel·la de Josep M. Quintana

Família de comerciants grecs que el segle XVIII es va traslladar a Maó.

Josep M. Quintana (Alaior, 1950), doctor en Filologia Catalana i registrador de la propietat, ha publicat la novel·la "Els Nikolaidis" (Edicions Proa, 2006). Segons explica l'escriptor en el seu bloc, al segle XVIII, els afanys expansionistes de les grans potències europees van fixar els ulls en l'illa de Menorca. "Els Nikolaidis" és la història d'una família de mariners i comerciants grecs que es va traslladar a Maó atreta per les mesures proteccionistes del govern britànic. Els Nikolaidis, al llarg de dues generacions, van travessar la Mediterrània d'un cap a l'altre, com a pirates o com a comerciants legals, i van crear empreses, van esdevenir banquers i van descobrir el valor de la política per transformar la societat d'acord amb els seus interessos.

Es pot llegir el primer capítol del llibre en el bloc de Josep M. Quintana.

 
Data de publicació: 22/01/2006

© 1996-2019 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat