Anar directament al contingut

125è aniversari del Cercle Artístic de Ciutadella

125è aniversari del Cercle Artístic de Ciutadella

L'acte central de commemoració tendrà lloc el diumenge 16 d'abril.

El diumenge 16 d'abril de 2006, el Cercle Artístic de Ciutadella complirà els 125 anys de la seva fundació. Aquest dia, a partir de les 20:00 h, tendrà lloc a la sala d'actes de l'entitat l'acte central de commemoració de l'aniversari on, entre altres activitats, es farà lectura de l'acta fundacional de 1881, intervindrà la presidenta Esperança Pons i pronunciaran conferències Miquel Àngel Casasnovas i Josefina Salord.

Els actes organitzats entorn l'aniversari, que es prolongaran fins el mes desembre, s'iniciaran el dissabte 1 d'abril amb la presentació d'un mata-segells amb el qual l'oficina de Correus de Ciutadella timbrarà tota la correspondència que surti de la població durant el mes d'abril. Durant aquest mes, entre altres activitats, també destaca el concert que el dia 23, a les 12:00 h, oferirà l'Orquestra Filharmònica de Menorca a l'església del Socors.

Pel que fa a les activitats programades per la resta de l'any, destaca el Concert Líric Commemoratiu del 125 aniversari que tendrà lloc el diumenge 6 d'agost a la Plaça des Born amb amb la participació del baríton Joan Pons acompanyat per el tenor Israel Lozano i la soprano Sun Xiu Wei. El concert comptarà amb la participació de l'Orquestra Filharmònica de Menorca.

 
Data de publicació: 30/03/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat