Anar directament al contingut

Festes de Sant Bartomeu a Ferreries

Festes de Sant Bartomeu a Ferreries

El programa de festes finalitzarà el divendres 25 d'agost.

El calendari de festes de cavalls continua el seu curs i per Sant Bartomeu els jaleos arriben a Ferreries. El programa festiu ja va començar fa uns dies però la part més destacada de les festes són els actes que tendran lloc el dimecres 23 i el dijous 24, regits per un estricte protocol i protagonitzats pels cavalls.

El dimecres, a les 12:00 h, es farà l'entrega de la bandera de Sant Bartomeu al caixer sobreposat i el primer toc de fabiol donarà pas al tradicional repartiment de les candeles. A partir de les 16:00 h, retoc de campanes, sortida de la comparsa de capgrossos, qualcada, jaleo i solemnes completes en honor a l'apòstol Sant Bartomeu. La vigília del patró finalitzarà amb un recital de Rita Barber.

L'endemà, dia de Sant Bartomeu, els actes festius es reprendran a les 8:30 h amb l'alegre diana de la Banda de Música de Ferreries i la comparsa de capgrossos, seguida de la qualcada i replec pels carrers de la població, el jaleo al pla de l'Església, l'entrega de les canyes verdes amb cullera de plata i la Missa. En acabar, beguda de caixers a l'Ajuntament i repartiment d'aigua-ros per les cases de Ferreries. Els actes festius continuaran a les 20:00 h amb l'actuació del grup d'animació infantil Sol-Élite Gavilanes, la vetllada de música marinera a càrrec del grup Maragassas, la revetlla amb Calipso al carrer Nou i la revetlla amb Simple Sound i Guateque Maravillas a l'antiga pista de bàsquet.

El programa de festes finalitzarà el divendres 25 d'agost. Aquest últim dia hi haurà entre altres activitats jaleo d'ases i corregudes de cavalls, jocs infantils populars, revetlla popular, focs artificials i traca final.

Més informació: www.santbartomeu.org

 
Data de publicació: 23/08/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat