Anar directament al contingut

Visites guiades a s'Albufera des Grau

Visites guiades a s'Albufera des Grau
La Conselleria de Medi Ambient del Consell de Menorca organitza cada dissabte, quan el temps ho permet, visites guiades gratuïtes per l'entorn del Parc de s'Albufera des Grau. Les excursions tenen una durada aproximada d'una hora i mitja i es realitzen en grups reduïts d'unes 15 persones com a màxim, guiats per una o dues educadores ambientals, segons el nombre de participants.

El programa de sortides s'inicià el passat mes d'abril de 2001 i l'objectiu es continuar-lo durant tot el 2002 per la gran acollida que està obtenint. Durant els mesos d'hivern els participants solen ser els mateixos menorquins o turistes de la Península, i l'hora de sortida és a les 11:00 h. Durant els mesos d'estiu, els participants són majoritàriament turistes peninsulars i estrangers, i l'horari s'avança per evitar les hores més caloroses del dia.

Per participar en les sortides, es recomana realitzar la reserva prèviament a través del telèfon 971352444.

El Parc Natural de s'Albufera d'es Grau, Illa d'en Colom i Cap de Favàritx està situat en el nord-est de l'illa i abraça la zona humida més important de Menorca i una de les més destacades de les Balears. Es pot trobar àmplia informació sobre el parc a la pàgina web d'Antoni Guasch.

Fotos © BalearWeb
 
Data de publicació: 02/01/2002

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat