Anar directament al contingut

Concentració per un transport aeri digne

Concentració per un transport aeri digne
La Mesa pel Transport Aeri de Menorca –plataforma integrada per partits polítics, organitzacions empresarials, sindicats, entitats cíviques, associacions de veïns, etc.– convida tots els menorquins i menorquines a participar en la concentració per un transport aeri just que tendrà lloc aquest dissabte, 19 d'octubre. En el transcurs de la concentració, que començarà a les 12:00 h a la plaça Miranda de Maó, es llegirà el contingut del manifest per un transport aeri digne i es lliuraran a la Direcció Insular de l'Estat a Menorca les 9.000 signatures recollides.

El manifest expressa les demandes de la població de l'illa en matèria de transport aeri. Les reivindicacions fan referència als horaris i freqüències dels vols i a les tarifes. Entre altres coses, demanen un augment del descompte per als residents a les Illes Balears del 50% per tal de compensar el constant augment dels costos dels darrers anys. Es pot trobar el text a la web de l'Acord per es Migjorn Gran.

Segons informa Manolo Lora, president de la Federació d'Associacions de Veïns de Menorca, la Mesa ha decidit donar dos mesos al Govern central perquè doni una resposta i "si després d'aquest temps encara no ha mostrat cap preocupació per aquesta demanda social es reprendran les accions reivindicatives".

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 17/10/2002

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat