Anar directament al contingut

Nova web dels Amics de la Mar de Menorca

Nova web dels Amics de la Mar de Menorca

Per a la conservació i divulgació del patrimoni marítim de Menorca.

L'associació Amics de la Mar de Menorca, amb seu Sa Colàrsega de Ciutadella, acaba de publicar la seva pàgina web: www.amicsdelamar.com. L'objectiu de l'associació és la conservació i divulgació del patrimoni marítim de l'illa de Menorca com poden ser els seus bots i llaüts, i la navegació amb vela llatina.

El nou espai digital inclou informació i dades de contacte de l'associació, a més del seu calendari d'activitats amb cursos, sortides i trobades de vela llatina. D'altra banda ofereix informació il·lustrada sobre nusos, rems, tipus d'embarcació, maneres de navegar i altres temes que donen fe de la gran riquesa històrica i lingüística del patrimoni marítim tradicional.

Foto © Amics de la Mar de Menorca

 
Data de publicació: 03/06/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat