Anar directament al contingut

Fornells celebra les festes de Sant Antoni

Fornells celebra les festes de Sant Antoni

Els cavalls i els concerts en són protagonistes.

El calendari de festes d'estiu segueix el seu curs. Passades les festes de Ciutadella i les des Mercadal, aquesta setmana els cavalls arriben a Fornells, on se celebren les festes de Sant Antoni.

Les festes de Sant Antoni a Fornells ja varen començar el passat dia 9, però el gruix de les festes es concentra durant el cap de setmana. El divendres 21, a partir de les 21:00 h, hi haurà sopar a la fresca, concert a càrrec de l'Agrupació Musical Inquera i, per acabar, revetlla amb música de Oasis i Versions.

El dissabte 22, seguint el protocol de costum, els actes començaran a les 16:30 h amb la repicada de campanes, seguida de la desfilada amb la comparsa de capgrossos i el grup de cornetes i tambors de Fornells i replec de la qualcada. A les 19:00 h, Completes a l'església parroquial en honor de Sant Antoni Abat i, després, Jaleo a la plaça. El dia finalitzarà amb la tradicional Beguda de Caixers i amb ball i música a carrec dels conjunts Versions i Guateke.

El diumenge 23, els actes es reprendran a les 9:00 h amb la Diana Florejada i, seguint el mateix esquema del dia anterior, tendrà lloc l'aplec de la qualcada, la missa, el jaleo i la recepció, aquesta però és oberta a tothom, cavallers i no-cavallers. Al vespre hi haurà un concert a càrrec l'escola de ball i de música tradicional de Sant Lluís i el grup d'havaneres Maregassa i, com a cloenda, revetlla amb els grups Trio Oasis i Sarau.

Els actes continuaran encara un dia més, fins el dilluns 24, amb regates, jocs infantils, un castell de focs aquàtics i música de Guateke i Sarau.

El programa detallat es pot consultar en format PDF.

Fotos © Arxiu MenorcaWeb / BalearWeb

 
Data de publicació: 20/07/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat