Anar directament al contingut

Fornells celebra les festes de Sant Antoni

Fornells celebra les festes de Sant Antoni
El calendari de festes d'estiu segueix el seu curs. Passades les festes de Ciutadella i les des Mercadal, aquesta setmana els cavalls arriben as Castell, com es pot veure en aquesta notícia, i també a Fornells, on se celebren les festes de Sant Antoni.

Les festes de Sant Antoni a Fornells ja varen començar el passat dia 16 amb la inauguració de l'exposició d'Antoni Gomila Tortosa, però el gruix de les festes es concentra durant el cap de setmana.

El divendres 25, a partir de les 20:30 h, ballades populars a càrrec de Aires des Barranc d'Algendar de Ferreries, sopar a la fresca i, per acabar, revetlla amb música de Polaris i Huracan.

El dissabte 26, seguint el protocol de costum, els actes començaran a les 16:30 h amb la repicada de campanes, seguida de la desfilada de la Banda de Música des Migjorn Gran i replec de la qualcada. A les 19:00 h, Completes a l'església parroquial i, després, Jaleo a la plaça. El dia finalitzarà amb la tradicional Beguda de Caixers i amb ball i música dels conjunts Trio Oasis i Feeling.

El diumenge 27, els actes es reprendran a les 9:00 h amb la Diana Florejada i, seguint el mateix esquema del dia anterior, tendrà lloc l'aplec de la qualcada, la missa, el jaleo i la recepció, aquesta però és oberta a tothom, cavallers i no-cavallers. Al vespre hi haurà un concert a càrrec del grup mallorquí de música tradicional Xaloc i el duet d'havaneres Arjau i, com a cloenda, revetla amb els grups Trio Oasis i Feeling.

Els actes continuaran encara un dia més, fins el dilluns 28, amb regates, jocs infantils, un castell de focs aquàtics i música de Polaris i Feeling.
 

El programa detallat es pot consultar en format PDF.
 

Fotos © Arxiu BalearWeb: Fornells 2002

 
Data de publicació: 24/07/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Menorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat